WA TAK TAKUT ORANG TUA 92 TAHUN LA: HAHAHA – RENDAHNYA STANDARD NAJIB

“Berbekalkan semangat itu, kita akan bangkit semula. Lawan tetap lawan. Saya tidak takut pada sesiapa, hanya takut pada ALLAH SWT.

“Saya tidak takut pada orang yang khianati Umno selepas jadi pemimpin sepanjang 22 tahun. Patutkah saya takut pada orang yang sudah beusia 92 tahun?

Satu Malaysia masih ingat lagi sewaktu Najib gah menghebahkan kepada dunia akan darah pahlawan Bugisnya tahun lepas di Sabah. Itu sebelum Najib diUJI dengan ini –

Sejak itu dah tak sebut dah hal Pahlawan Bugis, tapi pi sebut kapal Bugis pulak yang sauhnya dilabuhkan, baru ni bab halilintar.

Bab cakap BESAR serah kat Najib ! Hahahahahaha ……

Patutkah saya takut pada orang yang sudah beusia 92 tahun?

Hahahaha …. boleh dia tanya begitu ? ! !  Hahaha ….

Lainlah kalau dia sebut – Patutkah saya takut pada gergasi ? Atau pada The Rock ? Atau Harimau ? Atau Badak ? Atau pada Rosmah ? Tak kisahlah sapa tapi biarlah seorang yang semua orang tahu sebagai sesuatu yang boleh beri ancaman. Barulah orang rasa teruja nak tepuk tangan …. ini tidak, patutkah saya takut pada orang tua 92 tahun ? ?

Bengong …. Punyalah rendah standard yang Najib letakkan dirinya sendiri….

Cakaplah apapun Najib …. rata2 rakyat Malaysia dah hilang respek pada PMnya kalau bab BERANI ni. Sebab semuanya hanya cakap saja.

Belum pernah lagi kita punya PM yang sentiasa menyorok dibelakang orang lain untuk menjawab isu2 yang berkaitan dengan dirinya.

Tapi nak kata jawap pun tidak, mereka lebih menyimpang kepada serangan terhadap orang yang menyoal.

Tengoklah isu RM2.6 bilion ….. berapa lama baru nak mengaku ? Kali ini isu MO1 … dah lebih sebulan tapi masih duk bersilat bagai.

WALK THE TALK OK !  CAKAP BIAR SERUPA BIKIN !

PS – Bukan orang tua 92 tahun yang perlu Najib takutkan tapi KEBENARAN yang dibawa oleh orang tua itu ….