Depan Umno DOJ Adalah Dajal: Depan Wartawan Asing, Kita Akan Beri Kerjasama Penuh – Hahaha Najib Munafik

“Kami sama-sama mengambil berat tentang tadbir urus yang baik di Malaysia dan kedaulatan undang-undang,” katanya kepada pemberita selepas mengadakan pertemuan dengan Canselor Jerman Angela Merkel, apabila ditanya mengenai siasatan antarabangsa itu.

“Jadi dalam lingkungan tadbir urus yang baik dan kedaulatan undang-undang, Malaysia akan melakukan yang terbaik untuk bekerjasama dan melakukan apa yang perlu,” katanya seperti¬†dilapor Reuters. –Mkini.

Hahahahaha …. Lawak beb !

Di depan orang Umno, di depan orang kampung Najib cakap apa bab siasatan DOJ Amerika ? Campurtangan asing !  Usaha luar nak jatuhkan kerajaan Melayu Islam !

Sekor tu siap kata Amerika nak bunuh orang Melayu !

Tapi bila berada di luar negara dan ditanya wartawan mengenai siasatan DOJ, apa kata Najib ? – Kita akan lakukan yang terbaik untuk bekerjasama dan melakukan apa yang perlu !

Hahahahahaha …… Kalau bukan HIPOKRIT atau MUNAFIK, tak tahulah apa lagi label yang sesuai.

Kenapa tak gunakan kesempatan itu untuk hentam DOJ dan anasir2 luar yang kononnya mahu menghancurkan negara kita ? Tunjukkanlah keberanian anda wahai Najib.

Walau petir menyambar bumi …… hahahahahahaha …… Piiiiiraaaaah !

Satu lagi point lawak – Macamana nak beri kerjasama kalau semua maklumat yang sudah disemak dan disiasat oleh Ketua Audit Negara dijadikan rahsia kerajaan di bawah OSA ?

Nak berpandukan laporan kewangan yang sudah diaudit, pihak juruaudit Deloitte sendiri bagi kata laporan yang mereka tandatangan itu tak boleh pakai.

Takkanlah dalam negara sendiri maklumat 1MDB dirahsiakan tapi untuk pihak luar negara, maklumat itu diberikan ?

Nampak tak permainan Najib ? Cakap berbelit2 …..

Kemudian ada hati pula nak bandingkan dirinya dengan Tun Mahathir ….. hahahahaha …..

.